شهید علیرضا کنی، شهید تازه تفحصشدهای که در عملیات والفجر۲ و در منطقه حاج عمران در سال ۶۲ به شهادت رسید اما طی سالهای مفقودی هیچگاه خبر قطعی شهادتش به خانوادهاش نرسید تا اینکه مادر، برادر و خواهر علیرضا کنی باپیکر شهیدشان پس از ۳۲ سال دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ۱۶ سال بیشتر نداشت اما بر خلاف تصور خیلیها هم نماز شب میخواند هم از لباس تن و غذای شبش برای فقرا میزد. شاید به نظر خیلیها عجیب است که پسری با این سن و سال محافظ شخصی چون آیتالله مهدوی کنی باشد و به هیچ چیزی جز رزم و شهادت نیندیشد. اما شهید علیرضا کنی آئینهای تمام قد از خصوصیاتی بود که از او یک نوجوان ِ انقلابی ِ تمام عیار ساخت.
«شهید علیرضا کنی» فرزند «جان برار» متولد ۱۳۴۴ است که توسط لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص) تهران بهصورت داوطلبانه به جبهه اعزام شد و نهایتاً در سال ۶۲، در سن ۱۸سالگی و در منطقه حاجعمران و در عملیات والفجر۲ به شهادت رسید. هویت پیکر مطهر او توسط پلاک شناسایی محرز شده است. پیکر مطهر این شهید دوران دفاع مقدس طی عملیات تفحص پیکر مطهر شهدا توسط کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح کشف و در معراج شهدای مرکز شناسایی شد. پیکر مطهر این شهید که هویت آن از طریق پلاک شناسایی محرز شده است، بههمراه قمقمه و بخشی از وسایل شخصی شهید طی عملیات تفحص کشف شده است. مراسم نخستین دیدار خانواده شهید تازه تفحص شده، شهید علیرضا کنی، روز یکشنبه ۱۳ دی ماه ۹۴ در معراج شهدای مرکز برگزار شد. در این دیدار مادر، خواهر و برادر شهید حضور داشتند و بعد از گذشت ۳۲ سال از شهادت شهید کنی، با پیکر مطهر او دیدار کردند.
فاطمه شیرکوند، مادر شهید تازهشناسایی شده دفاع مقدس «علیرضا کنی» که بعد از ۳۲ سال تفحص و شناسایی شد، در گفتوگویی با تسنیم به توصیف محسنات اخلاقی فرزندش میپردازد و از خصایص رفتاری او میگوید. فرزندی که از ۱۶ سالگی محافظ آیتالله مهدوی کنی بود اما جهاد برای خدا را بر همه چیز ارجح میدانست. حتی مجروحیت هم نمیتوانست فاصلهای در اعزام دومش به جبهه ایجاد کند. از همان ابتدا دلش میخواست گمنام بماند اما سپرده بود اگر پیکرش برگشت کسی پیراهن عزا به تن نکند.
ثبت دیدگاه