سید جمالالدین موسوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان گفت: با توجه به اینکه وضعیت استخدام دردستگاههای دولتی بسیار محدود است، استخدام پاسخگوی نیاز جامعه ایثارگری نیست.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر فرزندان شاهد و ایثارگر در سنین جوانی و اشتغال قرار دارند،خاطرنشان کرد: بنیاد شهید و امورایثارگران سعی دارد با تاسیس صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران بتواند در این راستا گامی بردارد.
معاون تعاون و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه ظرفیت لازم برای حمایت از مسأله اشتغال فرزندان ایثارگران فراهم میشود،افزود: تاکنون در استان زنجان ۲۳ نفراز ایثارگران،عنوان کارآفرین برتر را بر اساس شاخصهای اعلام شده به خود اختصاص دادهاند.
وی با اشاره به اینکه برخی ازایثارگران کارآفرین طی سالهای اخیر در نمایشگاههای مختلف کشوری شرکت کرده و حضور داشتند،اظهار داشت:این ایثارگران عناوینی چون عنوان نخست تا سوم را از آن خود کردهاند.
موسوی با بیان اینکه بر اساس پیشبینیهای به عمل آمده در قانون، باید ۲۵ درصد از استخدامهای دستگاههای اجرایی مختص ایثارگران باشد،بیان کرد: دستگاههای دولتی هم تاکنون در این راستا همکاری خوبی داشتهاند.
وی ادامه داد: استخدامهای دستگاههای دولتی فقط پاسخگوی ۳۰ تا ۳۵ درصد از نیاز جامعه ایثارگری بوده است.
معاون تعاون و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگری استان زنجان تصریح کرد:همانگونه که اشتغال موضوع اصلی کشور محسوب میشود، جامعه ایثارگری هم از این مشکل رنج میبرند.
وی بیان کرد: صندوق ویژه اشتغال و کارآفرینی ایثارگران در سطح کشور در حال تاسیس است و امیدواریم با تاسیس آن مشکلات ایثارگران و فرزندان آنها مرتفع شود.
موسوی در ادامه با اشاره به اینکه طی ۶ ماه نخست سال جاری ۲ هزار و ۵۰۰ دیدار با خانوادههای شهدا و ایثارگران انجام شده است،ابراز کرد: بیش از یکهزار دیدار هم طی مدت زمان مذکور با جانبازان سرافراز استان صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: بیش از یکهزار و ۴۰۰ دیدار با خانوادههای شهدا نیز در نیمه نخست سال جاری برنامهریزی و انجام شده است.
ثبت دیدگاه