حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 6375 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 363×
فرهنگ اعلام شهدای زنجان حرف ز ژ
6

۱۳۳۹)زارع، ترکعلی: سوم بهمن ۱۳۴۵‏، در روستای قشلاجوق سفلا از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش فرضعلی، کشاورز بود و مادرش نزاکت نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم اسفند ۱۳۶۳‏، در هورالعظیم بر اثر اصابت ترکش به کتف، […]

پ
پ

۱۳۳۹)زارع، ترکعلی: سوم بهمن ۱۳۴۵‏، در روستای قشلاجوق سفلا از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش فرضعلی، کشاورز بود و مادرش نزاکت نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم اسفند ۱۳۶۳‏، در هورالعظیم بر اثر اصابت ترکش به کتف، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپردند. برادرش محرمعلی نیز به شهادت رسیده است.

۱۳۴۰) زارع بلاغی، نصرت الله: سوم آذر ۱۳۴۱، در روستای اینچه از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش قدرت و مادرش رقیه نام داشت. خواندن ونوشتن نمی دانست. به عنوان سرباز ارتش درجبهه حضور یافت. پنجم مهر ۱۳۶۰، در آبادان بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.


1341) زارع قشلاقی، روح الله: نهم مهر ۱۳۳۲، در روستای قشلاجوق از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش نصرت الله، کشاورز بود و مادرش راضیه نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. کشاورزی و کارگری می کرد. سال ۱۳۵۸ ازداواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و دوم بهمن ۱۳۶۰، در بستان بر اثر اصابت گلوله و ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپردند.


1342) زارع قشلاقی، محرمعلی: نهم مهر ۱۳۳۲، در روستای قشلاق جوق از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش فرضعلی، کشاورز بود و مادرش نزاکت نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. تراشکار بود. سال ۱۳۵۷ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و یک دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفدهم اسفند ۱۳۶۲، در مجزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار بالای شهرستان زادگاهش به خاک سپردند. برادرش ترکعلی نیز به شهادت رسیده است.


زارعی میموندری، حیدر: ر. ک فرهنک اعلام شهدای استان تهران.


1343) زبانی، ناصر: یکم فروردین ۱۳۳۸، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش اسماعیل و مادرش مولود نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. دوم فروردین ۱۳۶۱، در هفت تپه بر اثر اصابت ترکش به سر و کمر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


1344) زرمحمدی، اسفندیار: سیزدهم شهریور ۱۳۳۲، در روستای انگوران اوچ داش از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش علی و مادرش خندان نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. کارگر بود. ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و سوم تیر ۱۳۶۱، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به پاها، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپردند.

۱۳۴۵) زرین بین، داریوش: یکم شهریور ۱۳۴۴، در شهرستان سنندج به دنیا آمد. پدرش حسن و مادرش جیران نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. تزئینات چی بود. به عنوان پاسدار وظیفه خدمت می کرد. بیست و دوم آبان ۱۳۶۸، در پیرانشهر غرق شد و به شهادت رسید. پیکر او را در باغ رضوان شهرستان ارومیه به خاک سپردند.


1346) زعفرانی، الله وردی: دوم مرداد ۱۳۴۲، در روستای سیدی بلاغ از توابع شهرستان میانه به دنیا آمد. پدرش خداقلی، کارگر بود و مادرش بالاخانم نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. او نیز کارگر بود. ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و پنجم تیر ۱۳۶۴، در سیدکان عراق به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه برجا ماند و سی ام مرداد ۱۳۷۵، پس از تفحص در گلزار شهدای روستای انجمن شهرستان زنجان به خاک سپرده شد.


1347) زعفرانی، محرم: هفتم مهر ۱۳۵۱، در روستای انجمن سفلا از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش بهرام قلی، کشاورزی می کرد و مادرش قدمخیر نام داشت. تا اول ابتدایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. سال ۱۳۶۸ ازدواج کرد. سرباز ارتش بود. دوازدهم خرداد ۱۳۷۱، در سومار دچار سانحه رانندگی شد و بر اثر ضربه مغزی به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.


1348) زلف‌خانی، انعام الله: چهارم فروردین ۱۳۳۹، در روستای ینگجه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش حسین و مادرش منصوره نام داشت. تا دوم متوسطه درس خواند. استوار دوم ارتش بود. سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. بیست و دوم فروردین ۱۳۶۲، در شرهانی توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و یازدهم بهمن ۱۳۶۹، پس از تفحص در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپرده شد.


1349) زلف‌خانی، ایوب: بیستم دی ۱۳۲۸، در روستای ینگجه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش فرضعلی و مادرش افروز نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. کارگر بود. سال ۱۳۴۹ ازدواج کرد صاحب چهار پسر و دو دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دوازدهم اسفند ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر، سینه و گردن، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپردند‌.


1350) زلف‌خانی، ذبیح الله: پانزدهم بهمن ۱۳۴۹، در روستای ینگجه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش زیادعلی و مادرش رقیه نام داشت. تا اول راهنمایی درس خواند. کشاورز بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و یکم اسفند ۱۳۶۶، با سمت آرپی‌جی زن در شاخ شمیران عراق بر اثر اصابت ترکش به سینه، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


1351) زلف‌خانی، رحمان: بیستم تیر ۱۳۴۸، در روستای ینگجه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش ایوب، کارگری می کرد و مادرش حمیده نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. نجار بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهارم اردیبهشت ۱۳۶۶، با سمت بی سیم چی در بانه توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر و سینه، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپردند.


1352) زلف‌خانی، رضا: دوم آذر ۱۳۳۸، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش عبدالغفار، کشاورز بود و مادرش افسانه نام داشت. تا سوم متوسطه درس خواند. سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم اسفند ۱۳۶۳، با سمت راننده ماشین آلات در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در روستای ینگجه تابعه زادگاهش به خاک سپردند.


1353) زلف‌خانی، علی اکبر: دوم مهر ۱۳۴۰، در روستای ینگجه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش محمدکریم، کارگری می کرد و مادرش هاجر نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. کشاورز بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و سوم آبان ۱۳۶۱، در عین خوش توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به سینه، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


1354) زلف‌خانی، محسن: یکم فروردین ۱۳۴۶، در روستای ینگجه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش ناصر، کشاورز بود و مادرش حکیمه نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و نهم تیر ۱۳۶۴، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به گردن و سینه، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


1355) زلف‌خانی، ناصر: یکم فروردین ۱۳۴۶، در روستای ینگجه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش، علی اکبر، کشاورز بود و مادرش عزیزه نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. سوم مرداد ۱۳۶۱، در محور سردشت – بانه توسط نیروهای عراقی بر اثر انفجار نارنجک به صورت و سینه، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


1356) زمان لو، رحمان: بیست و ششم بهمن ۱۳۴۵، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش عباسعلی و مادرش خدیجه نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. به عنوان سرباز ژاندارمری در جبهه حضور یافت. سوم مهر ۱۳۶۵، در مهاباد هنگام درگیری با گروه‌های ضدانقلاب بر اثر انفجار مواد منفجره داخل نامه به شهادت رسید. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


1357) زمانی، حسین: دهم فروردین ۱۳۳۶، در روستای اوزج از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش اسماعیل و مادرش وجیهه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. کارمند بهداری بود. سال ۱۳۶۲ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. از سوی جهاد سازندگی در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم فروردین ۱۳۶۶، با سمت امدادگر در فاو عراق دچار سانحه رانندگی شد و به شهادت رسید. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپردند.


1358) زمانی، رسول: یکم فروردین ۱۳۳۸، در شهر سلطانیه از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش اصغر، کشاورز بود و مادرش زهرا نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. او نیز کشاورز بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سی و یکم شهریور ۱۳۵۹، در اهواز بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.


1359) زمانی، هدایت الله: بیست و ششم بهمن ۱۳۲۵، در روستای تقی کندی از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش یدالله و مادرش عادله نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. آهنگر و جوشکار بود. سال ۱۳۵۰ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و یک دختر شد. بیست و یکم بهمن ۱۳۵۷، در زنجان هنگام تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهی بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر او را در مزار پایین همان شهرستان به خاک سپردند.


1360) زمانی بوزندانی، بهرامعلی: دوم شهریور ۱۳۴۴، در روستای بوزندان از توابع شهرستان قزوین به دنیا آمد. پدرش محرمعلی، کشاورز بود و مادرش زبیده نام داشت. تا دوم ابتدایی درس خواند. کارگری می کرد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سی و یکم تیر ۱۳۶۷، درگیلانغرب توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر، دست و پا، شهید شد. پیکر او را در شهرستان ابهر به خاک سپردند.

۱۳۶۱) زنجانیان، فیروز: یکم مهر ۱۳۴۷، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش کاظم، کارگر کارخانه بود و مادرش بهجت نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. کلیدساز بود. سال ۱۳۶۶ ازدواج کرد. به عنوان سرباز ژاندارمری در جبهه حضور یافت. سوم تیر ۱۳۶۷، در ایلام غرق شد و به شهادت رسید. پیکر او را در مزار بالای زادگاهش به خاک سپردند. او را بهروز نیز می نامیدند.


1362) زنجانی جم یگانه، محمدرضا: دهم آبان ۱۳۳۷، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش نوروز، عضو کادر شهربانی بود و مادرش عصمت نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. سال ۱۳۶۴ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. به عنوان ستوان دوم ارتش در جبهه حضور یافت. سی و یکم مرداد ۱۳۶۶، با سمت فرمانده گروهان در سردشت توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله توپ به سنگرشهید شد. مزار او در بهشت زهرای شهرستان تهران واقع است.
زنجانی کرامتی، مرتضی: ر. ک فرهنگ اعلام شهدای استان تهران.


1363) زنگنه، درویشعلی: نوزدهم بهمن ۱۳۲۱، در روستای حی از شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش رمضانعلی (فوت ۱۳۳۳) کشاورز بود و مادرش زلیخا نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. سال ۱۳۳۶ ازدواج کود و صاحب سه پسر و دو دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت و هفتم اسفند ۱۳۶۲، به اسارت درآمد. دوم شهریور ۱۳۶۷، در اردوگاه موصل عراق بر اثر سکته قلبی به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


1364) زنگنه، علی: نهم آذر ۱۳۴۱، در روستای قشقجه از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش مختارعلی، کشاورزبود و مادرش سیده نرگس نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. کارگر بود. سال ۱۳۵۶ ازدواج کرد و صاحب دو دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و یکم دی ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


1365) زین العابدینی، نبی الله: بیستم خرداد ۱۳۲۸، در روستای زاغج از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش محمدعلی (فوت ۱۳۵۹) کشاورز بود و مادرش گلزار نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. او نیز کشاورز بود. سال ۱۳۴۸ ازدواج کرد و صاحب پنج پسرودو دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم اسفند ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و نهم خرداد ۱۳۷۵، پس از تفحص در زادگاهش به خاک سپرده شد.


1366) زینالی، بهمن: دوم شهریور ۱۳۴۶ در روستای باغلوجه آقا از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش محمدحسین و مادرش بتول نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. دوم فروردین ۱۳۶۷، در شیخ صالح عراق بر اثر عوارض ناشی از مصدومیت شیمیایی به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.


1367) زینل خانی، جعفر: نهم مهر ۱۳۴۰، در روستای شناط از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش حیدر، کشاورز بود و مادرش روشن نام داشت. تا چهارم متوسطه درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم مرداد ۱۳۶۱، در پاسگاه زید عراق به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و شانزدهم آبان ۱۳۷۴، پس از تفحص در زادگاهش به خاک سپرده شد.


1368) ژاله ستاری، مقدسه: پنجم اسفند ۱۳۱۶، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش علی اصغر و مادرش شکوفه نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. خانه دار بود. ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. دوم بهمن ۱۳۶۵، در بمباران هوایی زادگاهش، به شهادت رسید. پیکرش را در مزار پایین همان شهرستان به خاک سپردند. همسرش ابوالفضل سیمایی نیز به شهادت رسیده است.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.