حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 6431 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 363×
شهید سید مجید موسوی
8

 موسوی، سیدمجید: دهم تیر 1350 در زنجان به دنیا آمد. پدرش سید سجاد و مادرش مریم نام داشت. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت.چهارم مرداد 1367، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای مازندران واقع است.

پ
پ

شهید سیدمجید موسوی  موسوی، سیدمجید: دهم تیر 1350 در زنجان به دنیا آمد. پدرش سید سجاد و مادرش مریم نام داشت. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت.چهارم مرداد 1367، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای مازندران واقع است.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.