حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه‌شنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 6431 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 363×
روحانی شهید محمد روحانی نژاد
7

زندگینامه روحانی شهید محمد روحانی نژاد اگر مرا هيچ نباشد نه به دنيا نه به عقبي چو تو دارم همنه دارم و گرم هيچ نبايد دل به سختي بنهادم پس از آن دل به تو دادم هر که از دوست تحمل نکند عهد نپايد درود خدا بر آزادمردان و کشتگان راه حق و حقيقت مرداني […]

پ
پ

زندگینامه روحانی شهید محمد روحانی نژاد

اگر مرا هيچ نباشد نه به دنيا نه به عقبي چو تو دارم همنه دارم و گرم هيچ نبايد
دل به سختي بنهادم پس از آن دل به تو دادم هر که از دوست تحمل نکند عهد نپايد
درود خدا بر آزادمردان و کشتگان راه حق و حقيقت مرداني که از کشتزار ديو رستند تا در کنار آرام‌دل مه‌وش حق بيارامند. آنان که عنان نفس کشيدند تا مرغ روح را رها سازند. آنان که در طلب يار رفتند تا شکر شکرفروش‌عشق را به کلبه احزانشان بازآرند. آنان که از تعلقات بريدند تا نام خدا را برفراز ببينند. آنان که چون کشتي زرنگار باران سبز هدايت بر آستان عدم باريدند تا متحيران گم کرده راه را راهنما باشند.
روحاني شهيد محمد روحاني نژاد فرزند حسن، از تبار خوبان بود. از سلسله گشاده کفان گشاده روي که با گلبانگ مسلماني آمدند و با آهنگ ارجعي رفتند. در سال 1313 در روستايي از توابع شهرستان خدابنده در دامن يکي از بندگان خدا غنچه وجودش شکفت. در زلال مهر و ايمان رشد کرد و با تشهد و نماز سلام و صلوات سنگ بناي معرفتش چيده شد. جست‌وخيزهاي کودکانه در محله کودکي او را به دروازه علم دبستان رساند. ميز و تخته و معلم و مشق الفباي معرفتي او را شکل داد و آماده‌اش کرد تا انتخابي هدفمند را صورت دهد.
او که آهنگ جاده کمال را داشت، با تابش آيينه پاک به روحش، راه علوم و معارف دين، حوزه علميه را باز شناخت. او تشنه بود . تشنه زلال معنويت!
پس قدم در پايگاه معارف اهل بيت، اين مرزبانان حريم دين نهاد. شهر مقدس نجف اشرف و قم پذيراي اين آزادمرد عرصه علم و عمل شدند. او آغوش باز کرد تا حرارت و گرماي شراره‌هاي علم و اخلاق را در کناره گيرد و عطش جان را سيراب سازد.
تحصيل علم و اندوختن معرفت نيمي از دايره کمال او را تشکيل مي‌داد. اما او که فقط به دنبال خدا بود و خدا يعني تمام و کمال، بايد نيمه ديگر خويش را کامل مي‌ساخت و آن عمل بود. عمل به يافته‌ها و داشته‌ها.
پس راهي جبهه شد تا در حمايت از ناموس دين و حراست از ديوار امن ايمان، آن‌چه در جان دارد بر کف نهد و پيشکش يار سازد.
6 فروردين 1361 عمليات فتح المبين، فتح روشن قله‌هاي عروج او را رقم زد و خاک شوش او را تا بر دوست بدرقه کرد.
«يادش گرامي و راهش پر رهرو باد»

خاطره

* علت نامگذاری
شیخ محمد از جنبه های اخلاقی و دینی در کودکی مورد توجه پدرش بود. پدر محمد دارای فرزندان متعددی بود و سه پسر به نام های: محسن، علی و حسین داشت. وی متوجه شد هیچ یک از فرزندان به نام «محمد» نامگذاری نشده از این جهت عهد کرد، اگر خداوند پسری به او عنایت کند او را محمد نامگذاری کند.
وی که در سنین کهنسالی قرار داشت، دعایش مستجاب شد و خداوند فرزندی به او عنایت کرد و او نیز نام «محمد» را بر او گذاشت.
* امانتداری
در اوائل پیروزی انقلاب اسلامی، وی در یکی از ساختمان هایی که متعلق به یکی از ایادی رژیم سابق بود، مستقر شد و از اموال این ساختمان که بیش از 24 میلیون تومان طلا و وجه نقد بود، محافظت نموده و به مسئولین مربوطه تحویل داد.
شهید روحانی نژاد در شهرستان آمل و اطراف آن با ضد انقلاب مبارزه نمود و همچنین مدت 9 ماه نیز به عنوان سرپرست گروه ضربت با اجازه کتبی دادستانی انقلاب اسلامی، شهید حجت الاسلام والمسلمین قدوسی در شهرستان بندر انزلی با منافقین به جهاد پرداخت.
وی پس از آغاز جنگ تحمیلی بیش از دو ماه در خرمشهر به دفاع از کیان اسلامی پرداخت و از ناحیه پا مجروح شد. شیخ محمد که پیشنهاد امام جمعه ای هم به او شده بود، حضور در جبهه ها را بر امامت جمعه ترجیح داد و به دیار عاشقان اعزام شد.
شهید روحانی نژاد در عملیات فتح المبین شرکت کرده و در تاریخ 6/1/61 در حالی که سوار بر موتورسیکلت در خط مقدم جبهه بود به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
داماد شهید روحانی نژاد به نام شهید علی کائنی خطاب به مادرش که از او پرسیده بود؛ چرا به جبهه می روی؟، جواب داد: شهید حاج شیخ محمد را خواب دیدم که به من می گفت: هر چه زودتر خود را به من برسان که جای شما را نگه داشته ام.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.