حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۴ ساعت تعداد کل نوشته ها : 6431 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 363×
شهید مرتضی قربانی
5

قربانی، مرتضی: چهارم خرداد ۱۳۴۰‏، در شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش محمدعلی، در بازار کار می کرد و مادرش مهرین تاج نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیستم اردیبهشت ۱۳۶۲‏، در شلمچه به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.

پ
پ

شهید مرتضی قربانیقربانی، مرتضی: چهارم خرداد ۱۳۴۰‏، در شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش محمدعلی، در بازار کار می کرد و مادرش مهرین تاج نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیستم اردیبهشت ۱۳۶۲‏، در شلمچه به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.