شهید علی اصغر نقدی در سال ۱۳۴۸ و در یک خانواده مذهبی به دنیا آمدند و از همان دوران طفولیت با شرکت در جلسات قرآن و عزاداری امام حسین(ع) به همراه پدرشان با معارف قرآنی و اسلامی و قیام امام حسین(ع) آشنا شدند.
همزمان با تحصیل فعالیت فرهنگی خود را در بسیج شهید آیت ا… مطهری آغاز نمودند. از جمله فعالیت های فرهنگی ایشان در طول مدتی که در بسیج حضور داشتند دیوارنویسی های متعدد بود. پس از ورود به هنرستان صنعتی شهید مطهری در انجمن اسلامی این هنرستان فعالیت نمودند.
از نظر اخلاقی ایشان فردی بسیار خوش خلق و متواضع بودند. ایشان به زندگی ساده بسیار مقید بودند. حتی در یک مورد که برای ایشان کت و شلوار نویی خریده شده بود از پوشیدن آن خودداری کرده بودند تا اینکه شلوار نوی خود را با شلوار کهنۀ یکی از دوستان عوض کرده بودند و پس از این تعویض راضی به پوشیدن این لباس نو شده بودند.
بسیار به خواندن نماز در اول وقت و به جماعت اهمیت می دادند و حال خاصی در حال نماز داشتند، در حال نماز اشک می ریختند و راز و نیاز عجیبی با خدا داشتند طوری که دیدن این صحنه ها میزان دوری ما از خدا را یادآوری می کرد. البته همچون سایر شهیدان که کمالاتشان پس از شهادت آشکار می شد، ما نیز پس از شهادت به اکثر حالات این شهید پی بردیم.
ارادت خاصی به شهیدان مخصوصابه دوستان همرزم و شهید خود داشتند و همواره یاد آن ها را گرامی می داشتند. ایشان همراه با سایر دوستان بسیجی خود برای همرزمان شهیدشان نماز و روزه می گرفتند.
ایشان قبل از اتمام سال سوم دبیرستان تحت عنوان بسیجی عازم جبهه شدند و تقریباً ۶ ماه در جبهه حضور داشتند که نهایتاً در عملیات کربلای ۵ و در منطقه شلمچه به شهادت رسیدند. تاریخ شهادت ایشان ۱۹ دی ماه سال ۱۳۶۵ بود.
ضمناً لازم به یادآوری است که به دلیل مفقودالاثر شدن وسائل ایشان، وصیت نامه ای از ایشان در دست ما وجود ندارد تا برای شما عزیزان که برای حفظ سلحشوری ها و نام و یاد عزیزان شهیدمان تلاش می کنید ارسال نماییم.
ثبت دیدگاه