حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 6390 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 363×
شهید جلال طوماری
4

طوماری ، جلال: شانزدهم فروردین ۱۳۴۲، در زنجان به دنیا آمد. پدرش ابوالفضل و مادرش نیمتاج نام داشت.از سوی بسیج در جبهه حضوریافت. بیست ویکم اردیبهشت ۱۳۶۰، در سوسنگرد بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.

پ
پ

شهید جلال طوماریطوماری ، جلال: شانزدهم فروردین ۱۳۴۲، در زنجان به دنیا آمد. پدرش ابوالفضل و مادرش نیمتاج نام داشت.از سوی بسیج در جبهه حضوریافت. بیست ویکم اردیبهشت ۱۳۶۰، در سوسنگرد بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.

نوشته های مشابه

شهید جمشید صیادی
۱۴۰۰-۰۸-۱۵
شهید قاسم صمدی
۱۴۰۰-۰۸-۱۵
شهید جابر صفی لو
۱۴۰۰-۰۸-۱۵

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.