بسم رب الشهداء والصدیقین
انالله و انا الیه راجعون
خدایا تو میدانى که جبهه آمدنم فقط انجام وظیفهاى است که خون هزاران شهید غرق در خون خفته و خدمات آن ابرمرد جهان بشریت امام امت بر گردنم احساس مىکنم. خدایا به من کمک کن که بتوانم در این امر موفق شوم خدایا در این چند ساعتى که به رویاروئى سرنوشت ساز حق علیه باطل مانده کمکم کن تا به آرزویم برسم.
و اما وصیت بخصوصى ندارم و فقط تکرار وصایاى شهداى عزیزمان هست که باید به این وصیتها عمل کنیم.
این کار را نه فقط به زبان بلکه باید به عمل آن را ثابت کنیم پشتیبانى از امامان آن امامى که نسلهاى آینده امت اسلامى را از منجلاب گناه نجات بخشید و روحى تازه بر جامعه اسلامى بخشید.
و اما مسئولین شهرى و کارمندان ادارجات کاری که شما انجام مىدهید بسیار مهم و دشوار دارید مبادا خداى ناکرده کارى را انجام دهید که باعث رنجش طبقه و یا فردى از جامعه اسلامى باشد.
هر لحظه که کارى انجام مىدهید ببینید که رضایت باری تعالى در آن هست و یا غرضهاى شخصى خودتان و یا منفعت خودتان، به هر حال در این وقت کم چیزى که در دل دارم نتوانستم به زبان بیاورم انشاءالله که بتوانیم وظیفهاى که در گردن داریم بنحو احسن به انجام برسانیم فقط حرف دلم و شعار همیشگى را مىگویم
خدایا خدایا تا انقلاب مهدى خمینى را نگهدار
مورخه ۶۳/۱۲/۲۳
ساعت ۵/۵ بعد از ظهر
ثبت دیدگاه