حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 6339 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 363×
فرهنگ اعلام شهدا حرف د
3

۱۱۰۴)داداشی، عزت الله: یکم تیر ۱۳۴۷، در شهر سلطانیه از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش حسین و مادرش لعیا نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و یکم فروردین ۱۳۶۶، در شلمچه به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و […]

پ
پ

۱۱۰۴)داداشی، عزت الله: یکم تیر ۱۳۴۷، در شهر سلطانیه از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش حسین و مادرش لعیا نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و یکم فروردین ۱۳۶۶، در شلمچه به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و سال ۱۳۷۵ پس از تفحص در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.


۱۱۰۵) داداشی، قاسم: سیزدهم خرداد ۱۳۴۱، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش جبار، در سازمان راه و ترابری کار می کرد و مادرش اقدس نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. راننده بود. سرباز ارتش بود. چهارم دی ۱۳۶۴، در پاسگاه جوشن بانه توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکرش در مزار بالای زادگاهش به خاک سپرده شد.


۱۱۰۶) داداشی، مسلم: یکم فروردین ۱۳۴۳، در روستای دیزج آباد از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش یوسفعلی، کارگر بود و مادرش عالیه نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. او نیز کارگر بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و ششم اسفند ۱۳۶۳، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۰۷) دارایی، فرید: بیست و هشتم بهمن ۱۳۴۱، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش مرتضی قلی، در سازمان آموزش و پرورش کار می کرد و مادرش بدری نام داشت. تا اول متوسطه درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. شانزدهم اسفند ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار بالای زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۰۸) داغستانی، جلال: بیستم تیر ۱۳۴۴، در روستای اغولبیک علیا از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرثی محرمعلی، کشاورز بود و مادرش خدیجه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. او نیزکشاورز بود. سال ۱۳۶۵ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. پانزدهم تیر ۱۳۶۶، در حاج عمران عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۰۹) دانش‌ور، محمدحسین: یکم اردیبهشت ۱۳۴۸، در روستای شهید ملک چمنی از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش علی، کشاورز بود و مادرش مدینه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دوم شهریور ۱۳۶۳، با سمت تخریب چی در بانه بر اثر انفجار مین و اصابت ترکش آن به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است‌.


۱۱۱۰) داودی، آیت الله: چهارم خرداد ۱۳۴۵، در روستای هیدج از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش رحمت الله، کشاورز بود و مادرش خیرالنسا نام داثست. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سی ام تیر ۱۳۶۷، در پنجوین عراق بر اثر اصابت ترکش به گردن، شهید شد. پیکر وی را در زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۱۱) داودی، اباصلت: دوم تیر ۱۳۴۱، در روستای ذاکر از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش احمد، کشاورز بود و مادرش خانم زاده نام داشت. تا سوم متوسطه درس خواند. عضو انجمن اسلامی گروه صنعتی بهشهر بود. سال ۱۳۶۱ ازدواج کرد و صاحب دو دختر شد. از سوی جهاد سازندگی در جبهه حضور یافت. بیست و پنجم آذر ۱۳۶۶، با سمت جهادگر در سقز هنگام درگیری با گروه های ضدانقلاب بر اثر اصابت ترکش به دست، پیشانی و پاها، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۱۲) داودی، اباصلت: یکم فروردین ۱۳۴۱، در روستای چنگ الماس از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش محمدعلی، کشاورز بود و مادرش نجیبه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. چهارم اسفند ۱۳۶۲، با سمت تک تیرانداز در پاسگاه زید عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۱۳) داودی، حسین: نوزدهم بهمن ۱۳۴۴، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش جلیل، در شرکت راه آهن کارمی کرد و مادرش نصرت نام داشت. دانش آموز سوم متوسطه بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دوم فروردین ۱۳۶۴، در شرق رود دجله عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۱۴) داودی، صادق: سوم آبان ۱۳۳۹، در شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش صفرعلی، کشاورز بود و مادرش سکینه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و یکم بهمن ۱۳۶۱ ، در فکه توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و دهم اردیبهشت ۱۳۷۶، پس از تفحص در روستای شناط از توابع زادگاهش به خاک سپرده شد.


۱۱۱۵) داودی، علی: نهم دی ۱۳۴۱، در روستای شناط ار توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش حبیب الله، کشاورزی می کرد و مادرش ربابه نام داشت. تا سوم متوسطه درس خواند. گروهبان یکم ارتش بود. پنجم اردیبهشت ۱۳۶۱، در کرخه بر اثر غرق شدن در آب به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۱۶) داودی، علی اصغر: سیزدهم مهر ۱۳۴۵، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش محمدرضا و مادرش فهیمه نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دوم خرداد ۱۳۶۱، در ام الرصاص عراق بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۱۷) داودی، محمدحسن: دوم خرداد ۱۳۴۷، در روستای چنگ الماس از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش محمدعیسی(فوت ۱۳۶۲) کشاورز بود و مادرش ماه منیر نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهارم شهریور ۱۳۶۵، با سمت پزشکیار درسلیمانیه عراق بر اثر اصابت ترکش به پهلو، شهید شد. مزار او در بهثست کبرای شهرستان زادگاهش واقع است.


۱۱۱۸) داودی زنجانی، محمدعلی: یکم اردیبهشت ۱۳۲۶، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش جلیل، کارگر بود و مادرش بتول نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کانال ساز کولر بود. سال ۱۳۴۸ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و سه دختر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. هشتم آذر ۱۳۶۰، در بستان بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکر او را در مزار بالای زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۱۹) داورپناه، علیرضا: یکم فروردین ۱۳۴۳، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش محمدعلی، فرش فروش بود و مادرش جمیله نام داشت. تا سوم متوسطه درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. نوزدهم دی ۱۳۶۵، با سمت غواص در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۲۰) دایی زنجانی، اسماعیل: دهم مهر ۱۳۳۷، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش خدایار و مادرش صدیقه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. کارمند بود. از سوی بسیج به جبهه رفت. هجدهم اسفند ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مدفن او در مزار پایین زادگاهش قرار دارد.


۱۱۲۱) دخت هاشمی، محمدحسن: یکم فروردین ۱۳۳۸، در روستای زرین آباد از توابع شهرستان ایجرود به دنیا آمد. پدرش آدشیرین، کارگر بود و مادرش بتول نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. او نیز کارگر بود. سال ۱۳۵۲ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. بیست و یکم بهمن ۱۳۵۷، در تهران توسط عوامل رژیم شاهنشاهی بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر او را در بهشت زهرای همان شهرستان به خاک سپردند.


۱۱۲۲) دریایی، علی میرزا: نهم مرداد ۱۳۴۵، در روستای قوزلو از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش حضرتعلی، کشاورزی می کرد و مادرش مارال نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. کارگر بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم اسفند ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه برجا ماند و دهم خرداد ١٣٨٠ ، پس از تفحص در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپرده شد.


۱۱۲۳) دست پس، حسین: هشتم مهر ۱۳۴۴، در روستای نشاط از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش گلعلی (فوت ۱۳۵۶) کشاورز بود و مادرش جیران نام داشت. تا اول راهنمایی درس خواند. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهاردهم مهر ۱۳۶۲، با سمت آرپی جی زن در سرپل ذهاب توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش کاتیوشا به پهلو، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۲۴) دست گذار، توکل: بیست و چهارم آبان ۱۳۴۷، در شهرستان تهران به دنیا آمد. پدرش قاسم، خواربار فروش بود و مادرش معصومه نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و یکم دی ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکرش در گلزار شهدای روستای سعیدآباد علیا از توابع شهرستان زنجان به خاک سپرده شد.


۱۱۲۵) دستگیری، ایپک علی: چهارم اردیبهشت ۱۳۳۸ ، درروستای گل تپه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش نوروزعلی، کشاورز بود و مادرش افروز نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. بنا بود. سال ۱۳۵۷ ازدواج کرد و صاحب دو دختر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. ششم اردیبهشت ۱۳۶۲ در فکه توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و بیست و پنجم اسفند ۱۳۷۱، پس از تفحص در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپرده شد.


۱۱۲۶) دستوار، منصور: یکم شهریور ۱۳۴۳، در روستای کویان از توابع شهرستان طارم به دنیا آمد. پدرش امیرعلی، کارگر بود و مادرش حوریه نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. او نیز کارگر بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. نوزدهم مهر ۱۳۶۳، در قصرشیرین توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر و گردن، شهید شد. پیکر او را در مزار بالای شهرستان زنجان به خاک سپردند.


۱۱۲۷) دشتکی، رستمعلی: هفتم مرداد ۱۳۴۴، در روستای مزیدآباد از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش محرمعلی، کشاورزی می کرد و مادرش حوریه نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. راننده بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم فروردین ۱۳۶۵، در مریوان توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر و دست، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۲۸) دشتکی حصاری، محمد: یکم آبان ۱۳۴۵، در شهرستان تهران به دنیا آمد. پدرش کرمعلی، کشاورزی می کرد و مادرش اقدس نام داشت. دانش آموز اول متوسطه بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم آذر ۱۳۶۱، در سقز هنگام درگیری با گروه های ضدانقلاب بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر او را در روستای حصار از توابع شهرستان خدابنده به خاک سپردند.


۱۱۲۹) دشتی، پرویز: بیست و یکم آذر ۱۳۴۰، در شهرستان تهران به دنیا آمد. پدرش علی اشرف، خواربار فروش بود و مادرش مولود نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. دوم خرداد ۱۳۶۱، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش به سر و صورت، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپردند.


۱۱۳۰) دلجویی، رضا: هجدهم اردیبهشت ۱۳۳۸، در شهرستان قزوین به دنیا آمد. پدرش حسین و مادرش فاطمه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. پنجم مهر ۱۳۶۰، در محور آبادان _ماهشهر بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپردند.


۱۱۳۱) دمیرلو ابهری، عبدالله: یکم فروردین ۱۳۴۵، در شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش حسین، کارگر بود و مادرش ام النسا نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. در شیرینی فروشی کار می کرد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. ششم مرداد ۱۳۶۷، در اسلام آباد غرب توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار او در بهشت کبرای زادگاهش واقع است.


۱۱۳۲) دودانگه، اسدالله: نهم شهریور ۱۳۳۷، در روستای رحمت آباد از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش شیرعلی، کشاورز بود و مادرش معصومه نام داشت. تا اول متوسطه درس خواند. او نیزکشاورز بود. سال ۱۳۵۹ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و پنجم اردیبهشت ۱۳۶۱، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۳۳) دودانگه، حسن: هشتم شهریور ۱۳۴۶، در روستای درسجین از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش ابراهیم، کشاورزی می‌کرد و مادرش قدمخیر نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. سرباز ارتش بود. بیست و یکم تیر ۱۳۶۹، در عین‌خوش غرق و شهید شد. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.


۱۱۳۴) دودانگه، حسین: بیست و ششم فروردین ۱۳۴۷، در روستای عمیدآباد از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش محمودعلی، کشاورز بود و مادرش رقیه نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سی و یکم تیر ۱۳۶۷، در محور سرپل ذهاب-قصرشیرین توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.


۱۱۳۵) دودانگه، علی: سوم اردیبهشت ۱۳۴۲‏، در ‏شهرستان قزوین به دنیا آمد. پدرش محمدابراهیم، کشاورز بود و مادرش صفیه نام داشت. تا پایان دوره ‏متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. سال ۱۳۶۲ ‏ازدواج کرد و صاحب دو پسر و دو دختر شد. به عنوان افسر ارتش در جبهه حضور یافت. سی ام اسفند ۱۳۶۶‏، با سمت فرمانده ‏گروهان در سرپل ذهاب توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در شهرستان خرمدره ‏به خاک سپردند.

۱۱۳۶)دودانگه، موسی: یکم اردیبهشت ۱۳۴۵‏، در ‏روستای نورین از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش امیرعلی، کشاورز بود و مادرش رقیه نام داشت. تا پایان دوره ‏راهنمایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سی و یکم تیر ۱۳۶۷‏، با سمت نیروی واحد زرهی در قصرشیرین توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


‏۱۱۳۷)دودانگه، نصرت الله: بیستم مرداد ۱۳۲۹، در روستای درسجین از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش خانعلی، کشاورز بود و مادرش صفیه نام ذاشت. تا پایان دوره ‏ابتدایی درس خواند. سال ۱۳۵۰ ‏ازدواج کرد و صاحب دو دختر شد. به عنوان استوار یکم ارتش در جبهه حضور یافت. هشتم آذر ۱۳۶۰‏، با سمت تخریب چی در بستان بر اثر انفجار مین به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


‏۱۱۳۸)دودانگه، ولی الله: ششم فروردین ۱۳۴۱‏، در ‏روستای نورین از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش محمدعلی (فوت ۱۳۵۸‏) کشاورز بود و مادرش گلرخ نام داشت. تا پایان دوره ‏ابتدایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. پانزدهم مرداد ۱۳۶۳‏، در پیرانشهر توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به شکم، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۳۹)دوراندیش، لیلا: پنجم مرداد ۱۳۶۵‏، در شهرستان زنجان به دنیا آمد.پد‏رش مجید و مادرش فهیمه خلیفه لویی(شهادت ۱۳۶۵ ‏) نام داشت. دوم بهمن ۱۳۶۵‏، در بمباران هوایی زادگاهش به شهادت رسید. پیکرش در مزار بالای همان شهرستان به خاک سپرده شد.

۱۱۴۰)دوست محمدی، عبدالله: شانزدهم فروردین ۱۳۴۶‏، در روستای قرقان علیا از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش سیف الله، کشاورز بود و مادرش عذرا نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند‏. او نیز کشاورز بود. سال ۱۳۶۳‏ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. نوزدهم اسفند ۱۳۶۵‏، در حاج عمران عراق بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۴۱)دوستی، حمدالله: چهارم اردیبهشت ۱۳۴۳‏، در روستای ینگی کند از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش عباسعلی، کشاورز بود و مادرش کرامه نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. او نیز کشاورز بود. سال ۱۳۶۱ ‏ازدواج کرد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سوم بهمن ۱۳۶۵‏، در سومار توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.


۱۱۴۲)دوستی، شعبان: دوم خرداد ۱۳۴۹‏، در روستای مرصع از توابع شهرستان ایجرود به دنیا آمد. پدرش یونس، کارگری می کرد و مادرش زلیخا نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند‏. جوشکار بود. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. یازدهم اردیبهشت ۱۳۶۷‏، در فاو عراق به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و بیست و یکم بهمن ۱۳۷۸‏، پس از تفحص در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپرده شد.


۱۱۴۳)دوستی، علی: نهم فروردین ۱۳۴۱‏، در روستای شیخ جابر از توابع شهرستان ایجرود به دنیا آمد. پدرش محمدعلی، کشاورز بود و مادرش صدیقه نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. او نیز کشاورز بود. سال ۱۳۶۱ ‏ازدواج کرد و صاحب سه دختر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. چهارم آبان ۱۳۶۲‏، در مهاباد توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شکم، شهید شد. پیکرش را در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپردند.

۱۱۴۴)دوستی، علی: نهم مرداد ۱۳۴۹‏، در روستای کرده ناب از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش وجیه الله، کشاورز بود و مادرش فاطمه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. آلومینیوم ساز بود. به عنوان پاسدار وظیفه خدمت می کرد. یکم شهریور ۱۳۶۹‏، در سیلوانای ارومیه هنگام درگیری با گروه های ضدانقلاب بر اثر اصابت گلوله به سینه، شهید شد. پیکر او را در مزار بالای شهرستان زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۴۵)دوستی، علیرضا: بیستم شهریور ۱۳۴۲‏، در روستای ینگی کند سادات از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش عشقعلی و مادرش خاتون نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. نانوا بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دهم اسفند ۱۳۶۴‏، در فاو عراق به شهادت رسید. پیکرش مدت ها در منطقه بر جا ماند و هجدهم دی ۱۳۶۹‏، پس از تفحص در بهشت زهرای شهرستان تهران به خاک سپرده شد.


۱۱۴۶)دوستی، غربتعلی: یکم فروردین ۱۳۳۹، در روستای شیخ جابر از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش شکرالله، کشاورز بود و مادرش مستوره نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. او نیز کشاورز بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سی ام آبان ۱۳۵۹‏، در محور آبادان _ ماهشهر بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. مدفن او در مزار پایین شهرستان زادگاهش قرار دارد.


۱۱۴۷)دوستی، مجید: سی ام فروردین۱۳۳۹‏، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش جهانبخش و مادرش معصومه نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. بنا بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دوم خرداد ۱۳۶۱‏، در ام الرصاص عراق بر اثر اصابت ترکش به صورت، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۴۸)دوستی، منصور: دوم خرداد ۱۳۴۸‏، در روستای ینگی کند سادات از توابع شهرستان ایجرود به دنیا آمد. پدرش صادق (فوت ۱۳۵۰ ‏) و مادرش گل اندام نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. کشاورز بود. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. یکم آذر ۱۳۶۲، با سمت آرپی جی زن در پنجوین عراق بر اثر اصابت ترکش به پهلو، شهید شد. پیکر وی را در زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۴۹) دوستی، نادر: یکم دی ۱۳۴۷‏، در روستای ینگی کند سادات از توابع شهرستان ایجرود به دنیا آمد. پدرش مالک اشتر، راننده بود و مادرش مقبول نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. کشاورزی می کرد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و پنجم بهمن ۱۳۶۴‏، در اروندرود بر اثر اصابت ترکش به صورت، شهید شد. پیکر او را زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۵۰)دوستی فرد، رحمان: بیستم تیر ۱۳۳۸‏، در روستای شیخ جابر از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش اکبر و مادرش مریم نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. نانوا بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دهم اردیبهشت ۱۳۶۱‏، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۵۱)دولتیاری، حجت الله: سوم دی ۱۳۴۴‏، در روستای اوچ تاش از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش ولی الله، کشاورز بود و مادرش کلثوم نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. دوم آبان ۱۳۶۳‏، با سمت دیده‏بان در قصرشیرین توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۵۲)دولتیاری، طیب : بیستم اسفند ۱۳۴۵‏، در روستای احمدکندی از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش علیرضا، کشاورز بود و مادرش یاوره ‏نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. در کارگاه ‏سنگ بری کار می کرد. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. بیست و هشتم دی ۱۳۶۵‏، در مریوان بر اثر اصابت سهوی گلوله به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۵۳)دویران، سلطانعلی: سوم تیر ۱۳۴۷‏، در روستای استرقل از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش حسن (فوت ۱۳۵۴‏) و مادرش گلابتون نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. کارگر بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. هفدهم فروردین ۱۳۶۷‏، در خرنا ناصرخان قصرشیرین توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ به سر، صورت، سینه وگردن، شهید شد. پیکرش در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپرده شد.


۱۱۵۴)دویران، سلطانعلی: یکم فروردین ۱۳۱۰‏، در روستای آقبلاخ از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش محرمعلی و مادرش گلابتون نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. کارگر بود. سال ١٣۴٠ ‏ازدواج کرد و صاحب یک پسو و سه دختر شد. نهم آبان ۱۳۶۲‏، در ‏انگوران زنجان هنکام درگیری با نیروهای حزب دمکرات ‏بر اثر سقوط از صخره به شهادت رسید. پیکرش را در مزار بالای شهرستان زنجان به خاک سپردند.


۱۱۵۵)دویران، فرامرز: بیستم دی ۱۳۳۹‏، در روستای ایستی قل از توابع شهرستان ماه‌نشان به دنیا آمد. پدرش سلمان و مادرش فضه نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. کارگر شرکت بود. سال ۱۳۶۱ ‏ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. دوازدهم فروردین ۱۳۶۳‏، در بانه بر اثر انفجار مین و اصابت ترکش آن به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زنجان به خاک سپردند. برادرش محمدعلی رحمانی نیز به شهادت رسیده است.


۱۱۵۶)دویران، محبتعلی: یکم فروردین ۱۳۲۸‏، در روستای ایستی قل از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش مرادعلی و نام مادرش رقیه بود. سواد قرآنی داشت. کشاورز بود. سال ۱۳۵۳ ‏ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم آذر ۱۳۶۱، در عین خوش توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.


‏۱۱۵۷) دویران، موسی: ششم مهر ۱۳۳۵، در روستای آقبلاغ سردار از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش علی محمد، کشاورز بود و مادرش باغداگل نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. کارگر بود. سال ۱۳۵۳ ‏ازدواج کرد و صاحب یک پسر و پنج دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهارم اسفند ۱۳۶۵‏، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به کمر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین شهرستان زادگاهش به خاک سپردند. برادرش نوروزعلی نیز به شهادت رسیده است.


۱۱۵۸)دویران، مهدی: پنجم شهریور ۱۳۴۶‏، در روستای قلعه جوق سادات از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش وهابعلی، کشاورز بود و مادرش ثریا نام داشت. تا اول راهنمایی درس خواند. تعمیرکار خودرو بود. سال ۱۳۶۶ ‏ازدواج کرد. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. دوم تیر ۱۳۶۷، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.


۱۱۵۹)دویران، نوروزعلی: یکم فروردین ۱۳۴۰‏، در روستای آقبلاغ انگوران از توابع شهرستان ماهنشان به دنیا آمد. پدرش علی محمد، کشاورز بود و مادرش باغداگل نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. کارگر معدن بود. ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. دهم اردیبهشت ۱۳۶۱‏، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ و سوختگی شدید به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش قرار دارد. برادرش موسی نیز به شهادت رسیده است.


۱۱۶۰)دهار، اکبر: دوم تیر ۱۳۳۹ ‏، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش محمدابراهیم، فروشنده بود و مادرش گل قدم نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و دوم اردیبهشت ۱۳۶۳‏، با سمت آرپی جی زن در سرپل ذهاب توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر او در مزار پایین زادگاهش به خاک سپرده شد.


۱۱۶۱)دهقان، نصرت الله: پنجم دی ۱۳۴۶‏، در شهرستان ابهر به دنیا آمد. پدرش قدرت الله و مادرش مه جمال نام داشت. دانش آموز سوم متوسطه بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. یکم اردیبهشت ۱۳۶۶‏، با سمت فرمانده گروهان در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای روستای شناط تابعه زادگاهش واقع است.


۱۱۶۲)دیانت طلب، فاطمه: دوم شهریور ۱۲۹۶، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش حسین و مادرش اقدس نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. خانه دار بود. ازدواج کرد. سوم بهمن ۱۳۶۵‏، در بمباران هوایی زادگاهش به شهادت رسید. پیکرش در مزار بالای همان شهرستان به خاک سپرده شد.


۱۱۶۳)دیزجی، جعفر: بیست و ششم دی ۱۳۴۲‏، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش میرزا آقا و مادرش شفیقه نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. هفدهم بهمن ۱۳۶۲‏، با سمت آرپی جی زن در محور مهاباد _ بوکان هنگام درگیری با گروه های ضدانقلاب بر اثر اصابت گلوله به سینه، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۶۴)دیزجیان، ابوالفضل: یازدهم آبان ۱۳۵۱‏، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش اکبر، مسگر بود و مادرش زهرا نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. چاقوساز بود. به عنوان پاسدار وظیفه خدمت می کرد. بیستم مهر ١٣٧٠ ‏، در مریوان هنگام درگیری با گروه های ضدانقلاب بر اثر اصابت گلوله به سر، شهید شد. پیکر او را در مزار پایین زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۶۵)دین محمدلو، صفی الله: یکم فروردین ١٣۴٩ ‏، در روستای کرسف از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش ذبیح الله (فوت ۱۳۵۰ ‏) کشاورزی می کرد و مادرش زهرا نام داشت. تا دوم ابتدایی درس خواند. کارگر بود. چهاردهم مهر ۱۳۶۰‏، در تهران توسط گروه های ضدانقلاب به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش قرار دارد. برادرش شکرالله نیز به شهادت رسیده است.


۱۱۶۶)دین محمدی، شکرالله: دوم فروردین ۱۳۴۴‏، در روستای کرسف از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش ذبیح الله (فوت ۱۳۵۰ ‏) کشاورزی می کرد و مادرش گلزار نام داشت. تا دوم ابتدایی درس خواند. کارگر بود. چهارم مهر ۱۳۶۰‏، در تهران توسط نیروهای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بر اثر انفجار بمب و اصابت ترکش آن به سینه، شکم و صورت، شهید شد. مزار او در زادگاهش قرار دارد. برادرش صفی الله نیز به شهادت رسیده است.


‏۱۱۶۷)دین محمدی، مسلم علی: بیستم فروردین ۱۳۴۵‏، در روستای سقرچین از توابع شهرستان خدابنده به دنیا آمد. پدرش اسمعلی، کشاورز بود و مادرش بالاقز نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. کارگر بود. سال ۱۳۶۲ ‏ازدواج کرد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. سی و یکم اردیبهشت ۱۳۶۳‏، در بانه هنگام درگیری با گروه های ضدانقلاب به شهادت رسید. پیکر او را در زادگاهش به خاک سپردند.


۱۱۶۸)دینیان، علیرضا: چهاردهم مرداد ۱۳۴۱‏، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش رحمان، خواربار فروش بود و مادرش اکرمه نام داشت. تا سال چهارم متوسطه در رشته برق درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و دوم دی ۱۳۶۵‏، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکرش در مزار بالای زادگاهش به خاک سپرده شد.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.